Finingar och grejer vi vill ha


De här finingarna tittar jag på när jag är på jobbet!

En sådan här ungefär vill vi få tag i, det är en mjuk toaring som inte har en så plastig yta som vanliga toaringar har. De har ju en tendens att suga fast i huden när man sitter på dem och det går ju inte för Natalie. Nu blir det till att googla eftersom detta inte är något som kommer från hjälpmedelscentral eller habilitering eller arbetsterapeut...

Denna eller en snarlik hoppas vi dock på att få tag i genom arbetsterapin på sjukhuset som är de som hjälper oss med vissa hjälpmedel som Natalie behöver. Natalie är lång nu och vi känner att det är hög tid att hitta en annan vagn att skjutsa henne i. När andra börjar vänja barnen av vid att åka vagn så köper vi en ny större eftersom Natalie inte ska gå några längre sträckor. 

Kommentarer

Emelie sa…
ÅÅÅ en sådan vagn vill vi ha. Är det Theos?? kram
Anonym sa…
http://www.vvsochbad.se/Badrum-Toalettsitsar-Ifoe--Ifoe-Sign-mjuk-toalettsits-Vit-353819.html



http://www.swereco.se/vara-produkter/bad-toalett/toalettbesok/mjuksits-reko.html
Jenny sa…
Japp det är Theos!

Tack snälla anonym för att du googlade åt mig!! Jag ska kontakta företagen och höra hur ytan upplevs, om den är matt och bra för oss eller blank och plastig. :)

Hälsningar
Jenny
Anonym sa…
SvanCare i Ludvika har haft en mjuksits till sin bidétoalett. Förhoppningsvis har de den kvar. Den är lite "frigolitaktig". Ring företaget, den finns nog inte på deras hemsida.
Anonym sa…
Jo, Svancares mjuksits finns på deras hemsida.

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)